DirectFlush

A környezettudatos, modern felhasználó számára fontos, hogy fenntartsuk az egyensúlyt a víz gazdaságos fogyasztása, valamint a tökéletes higiénia iránti igénye között.

A Villeroy & Boch számára ez a terület egyáltalán nem ismeretlen. A környezetvédelem iránt való többoldalú elkötelezettség, és a fenntarthatóságra való törekvés a több mint 260 éves vállalat alapvető értékei, amelyek a 19. század kezdetére visszanyúló hagyományban gyökereznek. Ez nem csupán a gyártási folyamatokra, de a végleges termékekre is érvényes.

DirectFlush

Omnia Architectura DirectFlush - az első gyűrű nélküli WC 3/4,5 l-es öblítéssel

Az új Omnia Architectura  WC-vel a Villeroy & Boch ismét bebizonyította erősségét az innovációk terén, ugyanis ez az első olyan gyűrű nélküli WC, amely 3/4,5 literrel öblít, a hagyományos 3/6 literes öblítés helyett.

Az újszerű, középső öblítő elem helyettesíti a hagyományos öblítő gyűrűt, így a teljesen mázolt nyitott gyűrű tisztántartása sokkal egyszerűbbé válik. Elsősorban olyan helyekre ajánljuk az új Omnia Architectura DirectFlush-t, ahol magas fokú higiéniai követelményeknek kell megfelelni úgy, mint kórházak, és nagyobb tömegek által látogatott közösségi helyek. Itt ugyanis meghatározó lehet, hogy a WC teljes belső felületét hogyan lehet tökéletesen tisztántartani. A 37x53 cm-es fali-WC a hagyományos színválaszték mellett kapható a Villeroy & Boch innovatív, az egyszerű tisztítás elősegítő mázfelületével, a Ceramicplus-szal.

A további feljesztéseknek köszönhetően a Subway 2.0 család is bővült Subway 2.0 DirectFlush öblítési rendszerű fali WC-vel.

 

Bővebb információért kérjük tekintse meg a Villeroy&Boch DirectFlush öblítési rendszerét bemutató videót!

 

Raktárkészlet szűrő
Akciós ajánlataink !

 

Kedvezményes áron !

Ezt is nézze meg !

Mosdók minden méretben és dizájnban!

DirectFlush

További információért kattintson a képre!

Soft Close...

További információért kattintson a képre!

Széria szerinti kereső
Sorozat
Ceramicplus

Vásárolja kerámia termékét  Cermicplus szennylepergető kivitelben a könnyebb tisztántarthatósád érdekében !

Vásárolja kerámia termékét  Ceramicplus szennylepergető kivitelben a könnyebb tisztántarthatóság érdekében !

További információért kattintson a képre!

Quaryl

További információért kattintson a képre!